Jdi na obsah Jdi na menu
 

O autorovi

Tak něco o mě. Jmenuji se Štěpán Jebáček narozený roku 1995 žijící v malebné vesničce Holasice poblíž Veverské Bítýšky. V dnešních dnech soukromým zemědělcem, který podniká v oblasti výroby 100% ovocných šťáv.
Viz web:
 http://www.jablecne-stavy.estranky.cz/ 

Motory a motorky a úpravy válců jsou tedy mým koníčkem, nikoli zaměstnáním.
Jelikož jsem ale propadl kráse a půvabu opravování našich Českých motorů, rád tyto motory pro lidi spravuji. Kromě maličkých motorů našich milovaných motorek Jawa a ČZ opravuji i ty velké, které pohání traktory a kombajny. Vyrábím drobnou zemědělskou techniku, nebo dělám nástavby zemědělské techniky, svařování a podobné operace mě tedy taktéž naplňují pocitem radosti z práce. Dále mě baví udržování zeleně, a starání se o dary naší přírody - sady a pole. Stavění budov, rekonstrukce a jakékoliv úpravy při kterých se něco předělává či buduje mám také moc rád. A nyní něco z mojí práce.

Jabloně v květu

dsc08766.jpg

Jabloně před sklizní

dsc04456.jpg

Jahody při sklizni

fotografie0343.jpg

Žně

dsc09078.jpg


Kromě zábavné práce jsou v mém životě i další činností, které již nezavání prací :-D 

Moje obliba k hudbě se projevila hrou na bicí a každodenním zpěvem, kterým doprovázím svůj život, když zrovna neposlouchám zvuk nějakého motoru. Donedávna součástí kapely jako bubeník i jako zpěvák, dnes již nezbývá moc času, a tak si zpívám a hraji pro sebe. Psaní povídek, básniček a slohových prací , archivování a malování odborných věcí je taktéž častou náplní mých dní. Z pohybových aktivit mohu mluvit o občasné jízdě na kole, jinak spíše o chození a běhání, pak plavání, lezení do jeskyní, bruslení a lyžování. Jízda na lodích, čundrování a další činnosti jsou taktéž super.

 

 

Na dvou kolech nese se sen, se zvukem závodním zlepší ti den.
Otočíš zápěstím, držíš se pevně, z nemalé rychlosti hnedka jsi vedle.

cz-250-455---se-saci-klapkou.jpg